Carmen Șerdean
0723170445 | carmen.serdean@gmail.com

Învață să acccesezi starea magică de a fi prezentă… PREZENTĂ ÎN VIAȚA TA… și de a curge odată cu curgerea vieții înspre teritorii pe care nu ți le-ai fi putut imagina înainte. E o stare menită să te surprindă, să-ți trezească simțurile… să te umple de energie… să te facă să te bucuri de tine, de ceilalți, de viață… să te ajute să observi conexiuni neașteptate și noi căi să se deschidă pentru tine.

Începe cu Lunea reCreatoare

* indicates required

Suflet de explorator

Știi, unele din ale noastre vise au ceva aparte. Și acum îmi e proaspăt în minte un vis ce se tot repeta prin adolescență. Se făcea că, prin a mea imaginație, porneam într-o stranie călătorie. Părăseam Pământul… străbăteam cu viteza luminii Calea Lactee… și intram în panică deoarece, la un moment dat, mă așteptam că Universul inevitabil se va termina.

“Acum încotro?” era problema mea. Ce faci când tot ce e cunoscut sau posibil a fi cunoscut ia sfârșit?

Ei bine, anii au trecut, viața și-a urmat tihnită cursul. Cel clasic.

Profesional, însă, am deviat de la traseu. Poate pentru că am nimerit taman în vremea nașterii la noi a internetului, antreprenoriatului, calculatoarelor, virtualului. Aici nu erau cărări bătătorite și modele de reușită.

Și, așa pe nesimțite, și-a făcut prezența în viața mea și s-a dezvoltat simțitor nevoia de explorare, de experimentare.

Curiozitate, autonomie, nevoia de libertate, ieșirea din tiparele știute, stabilirea propriilor reguli, deschiderea la schimbare după schimbare, rezistență la destabilizare, teamă de necunoscut, explorarea de noi teritorii, aventuri și rătăciri, căutarea de noi perspective… ce mai… un stil de viață… un mod de a fi… și o dorință de a mă descoperi.

Mi se pare fascinant cum, acordând atenție lumii interioare parcă ia naștere un fir magic de poveste. Lucrurile par a se țese laolaltă și se revelează o inteligență a vieții peste puterile mele de înțelegere.

Pe măsură ce în viață mi-au ieșit în cale situații mai provocatoare,  am descoperit acest nou mod de a călători pe meleagurile mele interioare. Eu le-am numit EXPLORĂRI RECREATOARE, iar pentru mine reprezintă un mod creativ de a mă înțelege mai bine cu mine și a-mi îndeplini dorințele care chiar contează. 

Iată de ce mă aflu aici, în fața ta, cu intenția de a mă adresa EXPLORATOAREI, acea latură din tine ce îndrăznește să-și descopere și să-și exprime individualitatea. Oare ție încotro îți va purta pașii în continuare? Or fi cărări pe care să le străbatem împreună?

Ești și tu interesată să-ți descoperi darurile interioare, să-ți antrenezi imaginația, să-ți dezvolți intuiția, să-ți cultivi abilitățile creatoare înnăscute și să spui cu fiecare celulă DA vieții din tine? Ești și tu o curajoasă curioasă de a ta lume interioară? Dacă da, ne-am bucura să vii cu noi în explorare!

Începe cu Lunea reCreatoare

* indicates required